Pentru ca lucrarea sa fie in cele mai bune standarde, sunt importante atat calitatea materialelor cat si nivelul executiei lucrarii intr-un mod cat mai profesionist, pentru a da valoare calitatii executiei lucrarii de amenajari exterioare ale casei. Aceasta se va regasi in durabilitate si economie pe care o putem realiza printr-un finisaj de calitate superioara.

Atunci cand decidem sa incepem lucrarile pentru o amenajare exterioara a casei, este foarte important sa stim ca v-om beneficia de doua mari avantaje, cum ar fi izolatia termica, fonica dar si de o zugraveala cu un design placut.

Primul pas este sa alegem cele mai potrivite materiale pentru izolatia ce ne va aduce confortul termic mult dorit, prevenind astfel eventualele pierderi ale agentului termic si implicit pentru a reduce substantial costurile de intretinere cu agentul termic pe timpul iernii si al perioadelor friguroase.

Acest lucru se realizeaza prin aplicarea unui polistiren expandat de o grosime specifica necesitatilor dumneavoastra, cu ajutorul unor adezivi speciali, ce ajuta ca acesta sa faca o priza cat mai buna cu peretele exterior al casei si sa nu permita eventualele infiltratii ale apei in pereti.

Tencuiala exterioara la suprafata peste materialul de polestiren, face posibila aplicarea unei vopsele speciale pentru exterior ce va fi rezistenta la ploi, si temperaturi variate pastrand totodata si nuanta de culoare preferata a vopselei alese pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Astfel persistenta unei lucrari de amenajare exterioara a casei, tine atat de calitatea materialelor folosite dar si in egala masura de calitatea executiei lucrarii, deoarace o mana de lucru profesionista va genera o lucrare finala trainica.